Pomalu se blíží čas Vánoc, co takhle firemní benefit s přidanou hodnotou?

20.10.2012 19:30

Líbí se nám myšlenka masáží od zkušených zrakově handicapovaných masérů, jenž poskytuje sociální firma Studio Světélko.

 

 

 

Vybrat si můžete z různých druhů masáží (např. klasické, lymfatické, lávovými kameny, reflexní chodidel). Studio Světélko v Praze tak poskytuje kvalitní službu za rozumné ceny a integruje na trh práce lidi, kteří na něj mají v důsledku svého handicapu omezený přístup. Všichni maséři disponují nadstandardní kvalifikací a v důsledku zrakového handicapu také velmi citlivým hmatovým vnímáním, které je v masážích nenahraditelné.

 

Slabozrací a nevidomí lidé mají jedinečné předpoklady k tomu být výbornými maséry. V důsledku svého handicapu si nadprůměrně vycvičili hmatové vnímání, které je pro kvalitně provedenou masáž nezbytné. Svými zkušenými prsty rozpoznají na těle i drobné změny a rozdíly ve svalovém tonu. Slabozrací a nevidomí maséři používají při své práci pouze hmat, nemohou "šidit" zrakem, každý sval musí důkladně nahmatat. Masáž je díky tomu unikátní a jejich zdravotní handicap se stává profesní výhodou.

 

 

 

 

V rámci firemních benefitů tak lze svým zaměstnancům nabídnout atraktivní a zejména zdraví prospěšný benefit ve formě léčebných masáží, jenž jsou obecně vhodnou součástí zejména programů na podporu zdraví zaměstnanců. Studio nabízí i možnost dojet masírovat přímo do sídla firmy a jako schválená chráněná dílna poskytuje náhradní plnění.

 

 

 

 

 

 

https://cs-cz.facebook.com/pages/Spole%C4%8Densk%C3%A1-odpov%C4%9Bdnost-firem-CSR/117111438676

https://www.spolecenskaodpovednostfirem.cz/ https://www.spolecenskaodpovednost.cz/