Konference o společenské odpovědnosti firem

13.08.2012 08:40

Dne 16. října 2012 se v Praze uskuteční mezinárodní konference s názvem „Skutečná společenská odpovědnost firem v dodavatelských řetězcích“. Proč by se firmy měly chovat odpovědně: případová studie tropického ovoce.

Zdroj: Zaferovebanany.cz, 2012

 

Společenská odpovědnost firem už nemůže být dále zaměňována za filantropii. Firmy mají v rámci svých dodavatelských řetězců velkou moc a mohou ovlivňovat podmínky, ve kterých žijí a pracují miliony drobných pěstitelů, zaměstnanců a jejich komunit, a to nejen v zemích globálního Jihu.

Nenechejte si ujít jedinečnou příležitost dozvědět se, proč a jak mohou být firmy skutečně společensky odpovědné!

 

Kdy a kde?

Datum: 16. října 2012, 8:30 – 17:00

Místo: Kongresový hotel Olšanka, Táboritská 23, Praha

 

Tato konference je příležitostí hovořit otevřeně o problémech, které může neodpovědné chování firem způsobovat, ať už se týkají mezd, práv žen, diskriminace nebo svobody sdružování. Příkladem bude oblast tropického ovoce a pokusíme se načrtnout i možné cesty vedoucí ke změně a pokroku. K tomu napomůže i přítomnost výjimečných hostů - zástupci odborů i družstev drobných pěstitelů z Karibiku, Afriky a Latinské Ameriky budou na konferenci sdílet své zkušenosti stejně jako nadnárodní ovocnářské firmy, maloobchodní řetězce a zástupci občanské společnosti z celé Evropy.

 

Podmínky registrace

Registrace: pošlete email se svými kontaktními údaji na conference@nazemi.cz nebo se přihlaste pomocí kontaktního formuláře zde. Účast na konferenci je bezplatná.

Konference bude probíhat v angličtině, popř. ve španělštině s tlumočením do angličtiny.

 

Zdroj: Zaferovebanany.cz, 2012

 

 

https://cs-cz.facebook.com/pages/Spole%C4%8Densk%C3%A1-odpov%C4%9Bdnost-firem-CSR/117111438676

https://www.spolecenskaodpovednostfirem.cz/ https://www.spolecenskaodpovednost.cz/